Välkommen till S&G!

Vårt koncept definierar det vi står för – nyfikenhet, nytänkande, samtida och ständigt under utveckling.

Även om Sverige är vår främsta källa till inspiration så värnar vi om det lokala, variationen och entreprenörsandan. Därför vill vi att våra S&G Gatukök behåller sina namn och stolt visar sitt ursprung. Vår grund ligger i klassiker som ”en kokt med bröd” men vi vill också främja lokala favoriter som ”en halv special” och ”tunnbrödsrulle med räksallad”.

S&G grundades 2016 och startade med ca 55 enheter spridda över hela Sverige. Vi samarbetar med de största leverantörerna i vår bransch och är idag en attraktiv partner till våra leverantörer. Detta garanterar att våra kunder och franchisetagare erbjuds det bästa som finns på marknaden och att vi ligger långt fram när det gäller att ta fram och utveckla nya och gamla produkter.

Vår grund ligger i klassiker som ”en kokt med bröd” men vi vill också främja lokala favoriter som ”en halv special” och ”tunnbrödsrulle med räksallad”.

Som medlem i S&G vill vi att ni ska lägga all er energi på att göra det ni är bäst på! Vilket är att driva era kök lika framgångsrikt som ni gjort i alla år. S&G:s uppgift är att sköta den delen av jobbet som innebär avtalspriser med grossist, menysystem, kampanjer, utbildningar, nytänkande m.m. Det ger er möjligheten att fokusera på er dagliga verksamhet. Vi kommer också kontinuerligt att kunna erbjuda er smidiga lösningar när det gäller kassaleverantörer, kläder, löneprogram, kortinlösen m.m

Målet är att våra kunder, oavsett om de bär foppatoffla eller kostym, talar rikssvenska eller dialekt, alltid ska känna sig välkomna till ett av våra S&G Gatukök när de är sugna på något som vi inte tänker beskriva krångligare än – Snabbt & gott!